14/4/12

El Santa Eugènia retorna amb una victòria

El cadet- juvenil feia dos setmanes que no disputava cap partit. Primer, per partit anul·lat i segon perquè tocava descans. Estar tant de temps sense jugar no va ser un problema per les blaves, ja  que van guanyar al Blanes per 5 a 1.

El Santa Eugènia sortia com a favorit en aquet enfrontament per estar per sobre en la classificació però, tenia baixes importants com la portera Sonia Carreras i les migcampistes Marina Amorós, i Ester Puigdevall. Les noies sabien que no seria gens fàcil, fet que es va poder veure en els primers minuts del partit en que el rival creava perill a prop de l’àrea.

El minut 12, l’àrbitre va xiular penal desprès que Alba Valencia cometés falta sobre la davantera Lara Fabra dins l’àrea. La mateixa jugadora del Santa Eugènia va ser l’encarregada de xutar el penal i de transformar-lo en gol. Les blaves es posaven per damunt en el marcador.
Tot i el gol, ni un equip ni l’altre van deixar de lluitar. “No ens confiem, fem com si anéssim 0 a 0”, cridava des de la banqueta Llorenç Fabra, delegat de l’equip i entrenador en aquest partit degut a l’absència de Iolanda Xifra per motius de treball.

Ja en el minut 23, després d’un bon desmarcatge de Laura González i d’un error defensiu, el Blanes va aconseguir empatar el partit al superar a la portera Carolina Figueres, substituta de la portera titular. El Santa Eugènia va despertar ràpid, i minuts més tard, la mateixa Lara Fabra va tornar a marcar.

Després d’una primera part no molt bona per part del Santa Eugènia, en la segona les coses van canviar. L’equip va començar a tenir el control del partit i va poder augmentar el marcador fins al 1 a 5.

L’equip va poder sumar tres punts vitals per poder assolir la quarta plaça en la classificació. Les noies han de guanyar els dos últims partits que li queden per aconseguir aquesta plaça.