14/4/12

El Santa Eugènia acaba la lliga amb golejada

L’endemà d’haver jugat contra Les Preses, les noies van tornar a saltar al terreny de joc per disputar l’últim partit de la temporada. Aquest cop s’enfrontaven al Vidreres, al qual van guanyar per 6 a 0.

L’onze inicial que va presentar el Santa Eugènia hi destacava la posició de la Raquel Gironès que jugava com a mig campista i la d’Amru Quintana que jugava de central lliure. Ester Puigdevall era baixa ja que s’està recuperant d’una petita lesió al peu i no podia jugar dos partit seguits.

El partit va començar amb un domini per part del Santa Eugènia. Al minut 6 les blaves ja es posaven per damunt del marcador. L’encarregada d’obrir la lluna va ser la Raquel Gironès que s’estrenava com a golejadora en aquesta lliga. El gol es va donar després d’un mal rebuig per part de les defenses del Vidreres en que la pilotava va caure als peus de la Raquel, la qual va  xutar a porteria i va marcar. La jugadora, acostumada a no travessar la línea de mig camp, es va posar les mans al cap perquè no es creia que hagués marcat.

Durant tota la primera part, el Santa Eugènia tenia el control del joc però es veia que les noies estaven esgotades degut al partit del dia anterior. El joc no era gaire intens i la pilota no circulava amb fluïdesa. El segon gol va arribar altre cop de les mans de la Raquel després que l’Anna Pérez centres des de la banda i Raquel, sola dins de l’àrea, rematés a gol.

A la segona part, les coses no van canviar. Les noies de Iolanda Xifra continuaven tenint el  control de la pilota però no es veia un partit tan intens i apassionant com el de Les Preses. Tot i així les blaves arribaven diverses vegades a porteria i no fallaven. Estrella Martos, Ariadna Cat i Gemma Odena van fer augmentar el marcador fins a 6 a 0. Amb aquest resultat es va dona per finalitzat el partit i la lliga.

El cadet-juvenil del Santa Eugènia pot estar ben orgullós de la bona temporada que ha fet. Les noies, entre les quals la majoria venien de jugar a futbol 7, han quedat  quartes a la classificació amb 32 punts, 83 gols a favor i 25 en contra. Tant l’entrenadora com l’equip directiu estan orgullosos de les jugadores perquè han assolit l’objectiu que els hi havien marcat: quedar entre les quatre millors. Felicitats!