28/12/11

El Santa Eugènia acaba l’any amb victòria

A una jornada de que acabi la primera volta de la lliga, el cadet-juvenil del Santa Eugènia va aconseguir sumar tres punts més i situar-se cinquenes a la taula.
Santa Eugènia - Blanes
Aquest cop el rival era el Blanes, un equip amb el qual el Santa Eugènia ja s’hi havia enfrontat a la pre-temporada i havia aconseguit emportar-se’n una victòria a la justa per 1 a 2. Així doncs les noies del Santa Eugènia sabien que no seria fàcil emportar-se els tres punts i van sortir al terreny de joc amb moltes ganes de guanyar.
Al minut 15 de joc, les noies de Iolanda Xifra s’avançaven al marcador. Dominaven el partit amb seguretat i confiança. Després d’un corner i un toc involuntari d’Anna Pérez, les noies van aconseguir augmentar el marcador (2-0). A la segona part el Santa Eugènia seguia tenint la possessió de la pilota i marcant, primer ho va fer l’Ariadna Cat i minuts més tard la Lara Fabra. A pocs minuts del final, l’àrbitre va xiular un penal en contra de les noies de Iolanda Xifra, i així el Blanes va aconseguir marcar el seu primer gol del partit (4-1).