16/10/11

Primer partit guanyat de la temporada

El Santa Eugènia ha aconseguit sumar els seus primers tres punts d’aquesta temporada davant del Palafolls amb un aclaparant resultat de 0 a 8.
Aquesta vegada les noies s’enfrontaven davant d’un rival on la majoria de les jugadores no havien jugat mai a futbol.
Els primers 20 minuts de joc, el Santa Eugènia li ha costat entrar en el partit. Les noies semblaven desconcentrades i moltes passades de pilota  eren tallades  per les jugadores rivals que s’hi anticipaven. Ocasions n’hi ha hagut, les noies xutaven però, o bé les parava la portera, o bé se n’anaven a fora.
Partit a Palafolls
Ha estat en el minut 25 quan ha arribat el primer gol. Desprès d’una gran jugada de Lara, aquesta  ha aconseguit plantar-se davant la porteria i marcar  el primer gol. “Ha costat obrir la llauna” ha dit l’entrenadora, minuts més tard, a les jugadores. I tenia tota la raó, han calgut 25 minuts per marcar el primer gol quan, durant tot l’inici, l’equip dominava sobre el terreny de joc.
I com sempre es diu, un cop marcat el primer gol, fer el següent, és més fàcil. I així ha estat demostrat perquè el segon i tercer, fets per la mateixa jugadora, no han tardat en  arribar.
A la segona part, les jugadores del Santa Eugènia ja es trobaven més còmodes  dins el partit i la pilota corria amb més agilitat. Desprès d’un gran desmarcatge d’Anna Pérez, la jugadora, des de l’angle,  ha aconseguit marcar el seu primer gol a la lliga i el quart del partit.
Però el millor gol ha arribat al minut 52 quan l’Ariadna Cat ha aconseguit marxar de tres davanteres  i tot i que la pilota se li ha anat un pèl cap a la línia de fons, l’ha controlada  i ha fet una assistència enrere cap a la Marina, qui, sense pensar-s’ho dos cops, ha rematat i la pilota ha entrat per l’escaire de la porteria.
Faltava el gol de la  Cat que es veia a venir que arribaria tard o d’hora  perquè la jugadora ho intentava però totes les pilotes anaven a fora. Al  final ho ha  aconseguit  i no només un cop sinó que,  tot seguit,  ha tornat a marcar. El marcador es posava a 0 – 7.  Aquesta noia està  fent un començament de temporada molt bo; ha marcat en els dos partits que porten disputats .
Una qualitat molt   positiva  que té aquest equip és que fins els últims minuts de joc no deixen de lluitar i d’anar a buscar el gol. Al minut 76, Gemma Odena ha aconseguit batre a la portera de l’equip rival per vuitè i últim cop.
Un gran partit de les noies del Santa Eugènia;  felicitats per aquests tres punts!