3/10/11

Fi de la pre-temporada de l’equip del Santa Eugènia

Aquest cap de setmana,  el cadet-juvenil ha disputat el seu últim partit de pre-temporada. Aquesta vegada s’enfrontava a un rival més gran i més fort: el Sant Pere Pescador, un equip de Primera Catalana.
L’equip va saber plantar  cara al rival i va començar el partit avançant-se al marcador amb una gran jugada de la migcampista i capitana Ariadna Cat. Els primers 20 minuts de joc, el Santa Eugènia dominava el partit i semblava que es podia guanyar però l’equip de Primera Catalana no va trigar  a despertar-se i a demostrar que estan a un nivell superior. Després d’una jugada per banda de l’extrem de l’equip rival, el Sant Pere Pescador va aconseguir plantar-se davant de la portera i encaixar el gol que significava l’ 1 a 1. El Santa Eugènia seguia lluitant, però les coses no sortien bé, el rival arribava molts cops a porteria i no fallava. A mitja part  el marcador era de 4 a 1.
Ester Puigdevall amb la pilota reben instruccions de Iolanda
Sobre els 4  gols,  poca cosa va poder fer-hi la portera Carolina Figueras, la qual  va haver de jugar de portera a la primera part. A la segona,  s’hi va posar Gemma Odena que tot i que va fer grans parades,  no va poder parar els dos gols més que li van fer a l’equip.  El Santa Eugènia, però, no va abaixar mai la guàrdia  i va seguir lluitant i així va aconseguir  marcar un gol més. El partit va acabar amb el resultat  de 6 – 2.
Tal i com va puntualitzar l’entrenadora del Santa Eugènia, Iolanda Xifra,  “- d’aquest partit ens hem de quedar amb els primers 20 minuts..... el  partit d’avui serveix per entrenar-nos de cares al primer partit de la lliga”.
Diumenge 9 d’octubre, a les 16 hores, al camp del Santa Eugènia,  les noies disputaran el primer partit de lliga contra un dels equips més forts, el Cabanes.