15/10/11

Tres punts perduts

Mal començament per les noies del Santa Eugènia que van perdre el seu primer partit de lliga contra un dels equips més forts del campionat, el Cabanes A.
El  diumenge 9 d’octubre, dia molt  calorós per l’època que ens trobem, a les 4h de la tarda, el Santa Eugènia s’enfrontava a casa seva contra un rival prometedor per guanyar aquesta lliga. Les noies van fer una primera part molt bona desplegant el seu millor joc. Tot i això, no van poder evitar el primer gol que van encaixar. L’equip no es va rendir i així va aconseguir anar a la mitja part amb un marcador d’ 1 – 1 desprès d’una magistral jugada de la migcampista Ariadna Cat.

Ari Cat amb la pilota
A la segona part, amb el partit igualat,  el Santa Eugènia arribava a porteria contraria,  xutava,  però la pilota no entrava. El Cabanes, per la seva part, també ho intentava però es trobava davant d’una resistent defensa.
Ja en els últims minuts de joc, l’esgotament a les cares de les noies del Santa Eugènia era present. Així, el rival va aconseguir marcar el segon gol. Les jugadores, afectades per aquest darrer gol,  varen enfonsar-se i  el Cabanes ho va aprofitar  marcant  de nou.
El partit va acabar amb un resultat d’ 1 a 3 tot i el bon partit que van fer les jugadores del Sta. Eugènia.