5/3/12

El Santa Eugènia no aconsegueix emportar-se’n els tres punts

Les noies de Iolanda Xifra van perdre per 2 a 1 davant el Cabanes B en un partit molt intens per part dels dos equips i on l’àrbitre també va ser protagonista. Amb aquesta derrota l’equip es situa 4t en la classificació.
A aquestes altures de temporada, la victòria en cada partit és necessària per assolir una bona posició en la taula. Les noies van sortir al terreny de joc concentrades i buscant, una jornada més, la vital victòria. Una de les grans absència en l’enfrontament va ser la migcampista titular Marina Amorós, que es troba fora de viatge.
L’enfrontament va començar força igualat pels dos equips. El Cabanes B, a diferència del Santa Eugènia, en la primera ocasió que va tenir, no va fallar i va marcar. Miren Fernández va ser la protagonista del gol després de que escapes de les dos centrals del Santa Eugènia i aconseguir xutar a porteria.
L’equip blau no va abaixar els braços i va seguir lluitant. Des de la banqueta, Iolanda Xifra no deixava de guiar i animar a les seves jugadores perquè no es desmotivessin i veiessin que la victòria a les alçades del partit era més que possible.
El Santa Eugènia buscava el gol, però no el trobava. L’àrbitre per la seva banda no xiulava alguna que altre mà clara i falta comesa. El terreny de joc, un camp de gespa artificial on la pilota votava i es desviava molt, feia que les noies blaves no poguessin desplegar el seu joc de toc. És per això que a la segona part, l’equip va abandonar el seu estil de joc pel xut des de fora de l’àrea.
A la segona part, l’equip de Iolanda Xifra va dominar sobradament sobre el seu rival. Diversos cops va aconseguir plantar-se davant de porteria, però el gol no arribava. L’àrbitre seguia fent de les seves i no xiulava fins i tot quan la pilota sortia fora de banda. Raquel Gironès va protestar molta aquesta errada i minuts més tard per tornar a protestar per unes mans clares va veure la targeta groga.
Quan menys ho mereixia i en l’única ocasió que va aconseguir arribar a porteria en tota la segona part, el Cabanes B va aconseguir augmentar el marcador a 2 a 0 després d’una desmarcada de Carla Puntonet,. Era el minut 72 i les coses no es plantejaven gairebé per l’equip blau. Tot i això les noies no van deixar de lluitar en cap moment, i a l’últim minut del partit, la pichichi de l’equip blau, Lara Fabra, va aconseguir escorçar les distàncies.
El partit va acabar amb un resultat de 2 a 1 després de que el Santa Eugènia ho intentes de totes les maneres.