5/3/12

El Santa Eugènia assoleix la tercera posició

L’equip blau va aconseguir prendre la tercera posició al Castell d’Aro després de guanyar-les per 4 a 0

Una jornada més, l’equip de Iolanda Xifra s’enfrontava a un repte important: guanyar per així col·locar-se com a tercer en la classificació. El rival era el Castell d’Aro, un equip amb el qual havien perdut a casa seva per 4 a 2 en un partit marcat pels errors a porteria.

Les noies sabien la importància d’aquest partit. En dos setmanes havien estat  preparant-se per disputar aquest enfrontament, entrenant jugades d’estratègia i millorant els seus punts febles. Iolanda Xifra, a la xerrada anterior de disputar el partit, va voler rematar la importància del duel escrivint a la pissarra la taula de classificació perquè les jugadores veiessin clar quin era el repte a partir d’ara. “Queden 5 jornades. És difícil assolir la segona o primera posició per això, hem de lluitar per la tercera. Som 4 equips que lluitem per aconseguir-la i avui pot ser nostre”.

En sortir a escalfar, les coses es van posar més fàcils. L’Aro arribava a l’enfrontament amb només 11 jugadores i sense els seus pilars forts. El Santa Eugènia però, no es va confiar i va sortir al terreny de joc a donar-ho tot.

Els primers minuts, el joc estava equilibrat pels dos bàndols. En el minut 13, després d’una escapada per banda d’Ester Puigdevall, la jugadora va aconseguir batre a la portera i marcar el primer gol del patit. L’Aro no va afluixar i seguia fent pressió i arribant algun que altre cop a la porteria però, el Santa Eugènia era superior. Al minut 28 Marina Amorós va marcar el segon gol i minuts més tard, Ariadna Cat, després de fallar una ocasió clara a porteria buida, va aconseguir marcar el 3 a 0.

L’equip blau va anar a mitja part amb un marcador molt favorable i amb una victòria molt propera. A la segona part el Santa Eugènia amb un joc bonic i gaudint del marcador a favor va poder marcar un gol més a pilota parada. Marina Amorós va ser l’encarregada de xutar la falta des de fora de l’àrea, la portera va aturar-la però degut a la potència amb la que anava la pilota se li va escapar i es va colar per la porteria.

El partit es va donar per finalitzat amb un marcador de 4 a 0 a favor de les locals, que amb aquesta victòria es col·loquen com a terceres en la col·locació.