13/2/12

L’equip gaudeix menjant calçots

Un cop finalitzat el partit que va disputar el cadet-juvenil del Santa Eugènia al camp de l’Amer, on van guanyar al Ter Brugent per 1 a 4, l’equip va anar a fer una calçotada. No totes les jugadores van poder assistir a l’esdeveniment però la majoria hi eren presents.
Mentre els pares coïen els calçots, jugadores, mares i petits gaudien del sol que escalfava amb timidesa mentre jugaven amb la pilota o preparaven la taula.
Un cop els calçots van ser a taula, pocs eren els que parlaven. La gana hi era molt present, sobretot en les noies que acabaven de fer un esforç físic. Alguns mai havien provat els calçots, aquesta va ser la seva oportunitat per poder tastar aquest aliment tant característic de menjar en aquesta època.
De segon hi havia carn a la brasa i  amanides de pasta que havien fet les mares. Tot era deliciós. Postres tampoc en van faltar: pastís de formatge i de xocolata, galetes,... Aquell dia el que feia regim va deixar-lo de fer obligatòriament.
Però com esportistes que són, no podia faltar l’esport. Pares i mares per un costat i jugadores i nens per l’altre van jugar al famós joc del “pixi”. La rivalitat hi era molt present, fills eliminaven a pares escapçant la pilota o tatxant-los i a la inversa. Trampes també n’hi van haver, però sempre agafades amb broma. La victòria va ser pels més petits després de que els pares es rendissin per esgotament.
Tot plegat va ser una meravellosa cloenda que va servir per fer pinya i per agafar energies per els pròxims partits vitals que enfrontarà l’equip. Les noies volen assolir els seu objectiu de quedar entre els tres primers equips de la classificació. Objectiu que poden aconseguir si d’aquí a dos setmanes guanyen a l’Aro.
SOM-HI NOIES, QUE VOSALTRES PODEU, VOLEU I FAREU!

No hay comentarios:

Publicar un comentario