7/2/12

El Santa Eugènia s’emporta una victòria necessària

L’equip va aconseguir sumar tres punts importants per no baixar de posició
La jornada passada, les noies de Iolanda Xifra es van enfrontar amb el Cornellà, un equip que el seguia per sota de la taula a només un punt. Amb aquesta victòria l’equip ha aconseguit mantenir-se a la cinquena posició i distanciar-se del Cornellà.
La victòria era necessària i les jugadores ho sabien. Els nervis eren presents, no hi havia marge d’error. El partit va començar molt igualat. Tots dos equips tenien la posició de la pilota però, el Santa Eugènia arribava amb més facilitat a  porteria.
A la segona part, el resultat seguia sent de 0 a 0. El Santa Eugènia ho havia intentat però Aida Vargas, portera del Cornellà, aturava totes les ocasions de gol. Després d’un tici-taca entre les migcampistes del Santa Eugènia, l’Ariadna Cat va aconseguir arribar a l’àrea, on va ser desequilibrada per part d’una jugadora del Cornellà i l’àrbitre, molt atent, va xiular penal.  Marina Amorós va ser l’encarregada de transformar-ho en gol sense que Vargas puges fer gaire cosa.
A partir d’aquí, el Santa Eugènia va agafar confiança i es va fer amo del partit. Per l’altre banda, el Cornellà va quedar tocat després del gol i les seves jugadores, sense tenir recanvi a la banqueta, mostraven el seu esgotament. Davant d’això, Ariadna Cat va poder sentenciar el partit després de marcar des de fora de l’àrea. Gran partit de la migcampista del Santa Eugènia que va ser protagonista en els dos gols del partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario