13/2/12

El Sant Eugènia guanya jugant malament

L’equip blau va vèncer al Ter Brugent per 1 a 4 en un partit on les noies no van saber lluir un bon joc  i van arribar a témer per no aconseguir la tant necessitada victòria.
Una vegada més, les noies de Iolanda Xifra necessitaven sumar els tres punts per poder pujar un escaló més a la classificació, concretament a la quarta posició. Aconseguir aquesta victòria no va ser-li fàcil a l’equip, és més, va arribar a patir en veure que a la mitja part el partit estava a 1 a 1 amb un joc nefast per part de l’equip blau.
Xifra ho va deixar clar abans de disputar l’enfrontament. “No ens podem confiar, aquest partit és enganyós. A casa vam guanyar per 11 a 0 però avui elles no són les mateixes, han progressat com a equip”.  Tot i l’advertiment les noies van sortir, potser, massa confiades. No tenien el control de la pilota i fallaven en moltes passades fàcils. Arribaven a porteria però fallaven.
Després d’una centrada de Coral Sacrest,  la portera del Ter Brugent va fer un mal rebuig i la pilota es va colar per la porteria. Un gol desafortunat pel Ter Brugent que no les va fer deixar de lluitar i, després d’un contraatac  i d’un mal marcatge per part de la defensa del Santa Eugènia, Natalia Figueras va rebre la pilota sola i va xutar a porteria marcant el gol que significava l’empat.
A partir d’allà, el Santa Eugènia va veure que guanyar el partit no era tant fàcil com semblava. A davant hi tenia un equip que pressionava molt i que els hi tallava totes les passades, ocasionant uns contraatacs on la defensa tenia feina per aturar-los.
A la mitja part, Xifra va fer un toc d’atenció a les noies i les va fer despertar. Ja en la segona part, l’equip no va fallar davant de porteria i va poder  trencar l’empat sumant tres gols. Tot i això, el Santa Eugènia no va desplegar un bon joc, no es trobava còmode dins el terreny de joc i la pilota no circulava amb fluïdesa.
El partit es va donar per finalitzat amb un marcador de 1 a 4 en que l’equip blau va poder sumar tres punts vitals. El pròxim cap de setmana l’equip descansa.  En dos setmanes, doncs, les noies podran preparar-se pel pròxim partit que disputaran contra l’Aro, un partit en què la victòria també serà molt essencial perquè en cas de guanyar es podrien situar com a terceres en la taula. Tot un objectiu que l’equip treballarà amb moltes ganes per poder assolir-lo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario