17/1/12

El Santa Eugènia comença la segona volta amb mal peu

Després d’acumular tres jornades sense perdre (un empat i dues  victòries), les noies de l’equip blau van ser derrotades pel segon classificat de la lliga, el Cabanes A.  El partit va començar a favor de les noies de Iolanda Xifra que es van avançar al marcador i van desplegar un gran joc.
Les jugadores del Santa Eugènia abans del partit
El Santa Eugènia va sortir al camp amb ganes de guanyar i d’emportar-se els tres punts que havien  deixat escapar en el primer partit de la primera volta.  Els primers minuts, les noies blaves controlaven el partit tocant a mig camp i obrint-se per banda. El rival es sentia incòmode i més quan Lara Fabra va aconseguir posar al Santa Eugènia per davant del  marcador.

El Cabanes A no va tardar a reaccionar i cada vegada més s’apropava a l’àrea contrària.  No va necessitar gaire temps  per aconseguir empatar el partit. Després d’un xut de Tania Moreno, la portera del Santa Eugènia, Sònia Carreras, va rebutjar-lo però la pilota va topar amb el cos de la central, Raquel Gironès, i va caure en mans de la mateixa autora del xut, Tania Moreno, que, sense dubtar-ho i a pocs centímetres de la porteria, va rematar i  no va fallar.
El Santa Eugènia va perdre el control del partit. Perdia pilotes al mig del camp i tenia dificultats de treure la pilota des de porteria. Es veia a venir que el Cabanes A marcaria de nou i així va ser, després d’un error de Sònia Carreras, la davantera Karen Oliveira va prendre-li la pilota i va convertir l’errada  en gol. Els dos equips van marxar a mitja part amb el  resultat de 2 a 1.
A la segona part,  el Santa Eugènia semblava que tornava a tenir el control del partit  però el gol de l’empat no arribava. Les esperances de les jugadores es van veure trencades  quan l’equip local  va aconseguir augmentar la diferència de gols. El Cabanes A , després d’una gran jugada fent una paret dins l’àrea, va aconseguir marcar el tercer gol.
Les coses es posaven complicades pel Santa Eugènia, les jugadores seguien lluitant i  buscant el gol però no ho van aconseguir i el partit va acabar amb el  resultat de 3 a 1 a favor del Cabanes A.
Arran d’aquesta derrota,  el Santa Eugènia continua en la cinquena posició de la taula però a només dos punts de l’equip que el segueix per sota, el Cornellà, que aquesta jornada ha aconseguit retallar distàncies després d’haver guanyat a l’Aro per 2 a 1.

No hay comentarios:

Publicar un comentario