9/1/12

Bany de gols a Vidreres

El Santa Eugènia va guanyar per 0 a 13 contra un rival sense suplents
El dissabte passat les noies de Iolanda Xifra van disputar el primer partit de l’any a l’estadi municipal del Vidrerenca, equip que va penúltim a la classificació. Durant  la pre-temporada ja s’havien enfrontat aquests dos equips i el resultat va ser una aclaparant victòria del Santa Eugènia que s’ha repetit en la lliga. L’equip local havia demanat ajornar el partit per manca de jugadores però finalment, amb 11 noies, van poder disputar l’enfrontament.
Iolanda Xifra va rescatar el sistema del 3 - 4 -  3 no utilitzat des de feia molts partits. Sabia que la defensa tindria poca feina, així que va optar per reforçar la davantera amb una jugadora més i d’aquesta manera assegurar els tres punts.
Al minut dos de joc, l’equip blau ja es posava per davant del marcador. Marina Amorós, la migcampista i capitana del Santa Eugènia, en la rotllana que habitualment fan les noies quan surten al terreny de joc, havia advertit a les seves companyes que no s’havien de confiar i que havien de “marcar aviat per així poder sentenciar el partit”. Ella mateixa va ser l’encarregada d’obrir la llauna. Durant tot el partit el Santa Eugènia va dominar el joc, arribava molt sovint a porteria i no fallava. A la mitja part el marcador era de 0 a 6.
A la segona part, el Santa Eugènia seguia marcant però no ho feia amb el joc bonic que estem acostumats a veure. Per l’altre banda, l’equip rival, sense jugadores per fer canvis, ho va donar tot en el terreny de joc però davant tenia un equip molt superior que els frenava  tots els contraatacs. En poques ocasions van plantar-se a porteria i en cap van crear perill.
El partit va acabar amb un resultat de 0 a 13 que donava la victòria i els tres punts a un Santa Eugènia que continua en la posició mig  de la taula amb 13 punts.