28/11/11

Tres punts més que se li escapen al Santa Eugènia

L’equip va ser derrotat per 3 a 1 al camp municipal de les Preses
El cadet-juvenil continua un partit més sense guanyar. L’equip ja acumula tres derrotes consecutives i torna a baixar de posició en la classificació; en aquests moments les noies de Iolanda Xifra van setenes amb un partit ajornat que es disputarà el cap de setmana del 10-11 de Desembre.
Aquest cop les noies s’enfrontaven a les Preses, un equip que no ha perdut cap partit i que va segon a la classificació amb un partit ajornat. El partit es plantejava complicat per l’equip del Santa Eugènia però, les noies creien més que mai amb la possible victòria.
Durant tot el partit es va poder gaudir d’un bon futbol. El Santa Eugènia aguantava la pressió del rival i aconseguia arribar a porteria. El primer gol de les Preses va arribar al minut 17, marcat en pròpia porteria per  la central lliure del Santa Eugènia, Raquel Gironès que, en un refús, va enviar la pilota a dins. Els últims minuts de la primera part, el Santa Eugènia va baixar el ritme per l’esgotament i el rival va aconseguir marcar en el minut 36 i en el 39.
A la segona part, i com ja comença a ser habitual per  l’equip de Iolanda Xifra, les noies del Santa Eugènia van fer  el seu millor futbol, tocant al mig del camp i arribant a porteria per buscar  el gol. I el van aconseguir, després d’una errada de la defensa de les Preses:  Lara es queda sola  amb la pilota, remata i gol. El resultat es tancava amb un 3 a 1 a favor de l’equip local.