8/11/11

El Santa Eugènia goleja al seu rival

El cadet-juvenil va aconseguir sumar tres punts més i  situar-se quart en la classificació amb sis punts
Les noies de Iolanda Xifra van sumar tres punts més el diumenge passat després de derrotar el Ter Brugent amb un arrabassador resultat d’11 a 0. Les noies porten tres partits disputats, dos guanyats i un perdut. La passada jornada, l'equip s'havia d'enfrontar amb el Cornellà però degut al mal temps el partit es va suspendre.
El camp de Can Gibert, on es disputava l’enfrontament, es trobava en molt mal estat degut a les precipitacions que han caigut els darrers dies en terres gironines. La pilota no lliscava amb naturalitat i quedava frenada per les basses que hi havia al camp. Això, però, no va ser cap obstacle per les noies del Santa Eugènia que ràpidament van aconseguir posar-se per davant en el marcador.
Iolanda Xifra va utilitzar el famós sistema de joc de l’1 – 3 – 3 – 4. El rival era un equip modest amb jugadores amb experiència però també amb moltes que mai havien jugat a futbol. Per això l’entrenadora del cadet-juvenil va optar per alinear una defensa de tres i així poder reforçar la davantera i assegurar els tres punts necessaris per estar a dalt de la classificació.
 A la primera part, el resultat era de 4 a 0 amb dos penals xiulats a favor i marcats per Marina Amorós. El rival poques vegades va arribar a porteria. Des de fora de l’àrea les jugadores del Ter Brugent provaven el  xut però totes les pilotes anaven desviades cap a fora. La única jugada de perill que va fer l'equip va ser la de l’Aída Julià que va aconseguir anar-se’n de la central Carolina Figueras, molt atenta, però, Amru  Quintanta va poder tallar el contraatac.
Després dels quinze minuts del descans, es va posar a ploure i no va parar de fer-ho en tot el partit. Feia fred, molt de fred i això incitava a moure’s i a córrer. El Santa Eugènia dominava i no parava de marcar, el rival en prou feienes tenia la pilota. El resultat final va ser d'11 a 0.