22/11/11

El Santa Eugènia acumula una derrota més

Les noies baixen de posició i es col·loquen sisenes després de perdre ahir contra el Cabanes B per 2 a 4
L'equip d’Iolanda Xifra ja porta tres derrotes aquesta temporada dels 6 partits que han disputat. Una vegada més, les noies van perdre a casa en un partit on van començar marcant.
En el minut 1, la migcampista Ester Puigdevall va obrir la llauna amb un xut des de gairebé mig camp. El partit arrancava   bé per al Santa Eugènia, però potser va ser aquest excés de confiança que les va portar a la derrota.
La defensa no estava bé, les davanteres rivals aconseguien amb massa facilitat arribar a la porteria contrària i no treien la pilota  amb fluïdesa i així   el Cabanes va aconseguir marcar  i no un gol, sinó dos.
Iolanda Xifra va optar per fer canvis a la defensa, les dos centrals titulars  en l’onze inicial, Raquel Gironès i Carolina Figueras van ser substituïdes. El seu lloc el van ocupar Ester Puigdevall, que es va col·locar com a central lliure, i Silvia Rei.
Escalfament abans del partit
A la segona part, el Cabanes B, en el minut 52, va aconseguir marcar de nou. El Santa Eugènia, però, va aconseguir retallar distàncies després d’una centrada de la nova jugadora del Santa Eugènia, Teia Manté, que Lara va aconseguir rematar i marcar. El resultat era de 2  a 3 i faltaven 10 minuts per el final del partit; la remuntada era possible. El Santa Eugènia s’espavilava a efectuar els saques ja fos des de porteria o des de la banda, arribaven amb freqüència a porteria però els xuts  o bé anaven a fora o eren parats  per la portera. Aquests minuts de nervis, de tensió i d’esperances per a la possible remuntada es van veure frenats després que el Cabanes B, en una arribada a porteria, aconseguís marcar.
Com ja vam veure en el partit anterior i com va recordar Iolanda a les seves jugadores “una vegada més ens hem despertat en els últims minuts de joc”.