15/11/11

El Santa Eugènia va perdre davant d’un dels equips més forts d’aquesta lliga

Les noies de Iolanda Xifra  no van poder pujar de posició a la classificació després de ser derrotades per les terceres
Aquest cap de setmana, el cadet-juvenil del Santa Eugènia es va enfrontar amb l’Aro. Aquest partit era molt important per les noies perquè si guanyaven, es col·locaven per davant de l’Aro  en la classificació general.

Jugada del Sta. Eugènia en el camp de l'Aro
L’enfrontament, que es va disputar en el camp municipal de Castell d’Aro, va començar després d’un minut de silenci que es va fer  per la mort del pare d’un membre del club del Castell d’Aro. A la primera part, el partit estava igualat. Els dos equips arribaven a porteria però cap aconseguia marcar. Minuts abans d’anar al descans, el Santa Eugènia va baixar el ritme. El rival arribava constantment a porteria. La jugadora rival, Pio, va aconseguir anar-se’n de la lateral Amru, que li feia un marcatge individual, i es va plantar davant la porteria i va aconseguir encaixar el primer gol del partit.
A la segona part, les noies del Santa Eugènia van tornar a recuperar el control del partit. Tot i així, l’Aro va aconseguir marcar de nou en una falta que l’àrbitre es va inventar. La capitana de l’equip, Marina Amorós, va anar a demanar-li explicacions i ni ell sabia qui l’ havia comès.
Les noies, però, persistien en el seu joc  i van aconseguir retallar distàncies desprès d’un gol de Lara. Ràpidament i sense celebrar el gol, van agafar la pilota de dins la xarxa  i la van plantar al centre del camp perquè no es perdés temps. Creien amb la remuntada.
Però tot es va capgirar després de dos errors de la portera del Santa Eugènia, Míriam Martos, que està  ocupant aquesta  posició per la baixa de Sònia Carreras. En efectuar el xut des de porteria,   la pilota va topar amb el cos d’una jugadora rival i va entrar dins. Minuts més tard, Martos anava per treure una pilota amb el peu però no va arribar a rematar i la davantera, molt atenta, va recuperar  la pilota i va aconseguir marcar. Mala sort per l’equip.
Tot i així, les noies no es van donar per vençudes i en els últims minuts de joc van desplegar el seu millor futbol fent parets al mig del camp aconseguint, així,  marcar de nou després d’una centrada de la mateixa Lara que es va convertir en gol.
El resultat de 4 a 2 hagués pogut ser molt diferent si el partit hagués durat més o  les noies del Santa Eugènia s’haguessin despertat abans;  fins i tot s’hagués pogut guanyar. Com molt bé va dir l’entrenadora, “ ara que ja porteu 2 gols, comenceu a jugar”.